середу, 9 вересня 2015 р.

Навчальну програму предмета «Захист Вітчизни» приведено до реалій сьогодення

У Львові, в 58 Будинку офіцерів відбулася інструктивно-методична нарада на тему: «Особливості викладання предмета «Захист Вітчизни» в 2015-2016 навчальному році». В заході взяли участь близько півсотні профільних викладачів загальноосвітніх навчальних закладів міста Львова. 
Також до участі в обговоренні актуальних питань були запрошені представники Регіонального медіа-центру МО України, обласного військового комісаріату, керівники структурних підрозділів навчально-методичного центру освіти міста. 
У вступному слові до учасників методист Навчально-методичного центру освіти м. Львова Борис Шарун зазначив, що у зв’язку із надзвичайно складною ситуацією в державі питання патріотичного виховання молоді, підростаючого покоління мають особливе значення і зміст. 

– Як ви вже знаєте цього року в навчальній програмі було запроваджені певні зміни та доповнення. Усі вони направлені на якісне формування у старшокласників життєво необхідних знань, умінь та навичок щодо готовності до захисту рідної землі, проведення ґрунтовного військово-патріотичного виховання. 
Впродовж наради про роль військових засобів масової інформації щодо покращення військово-патріотичного виховання молоді присутнім розповів військовий кореспондент підполковник Тарас Грень. Зокрема, він окреслив особливості роботи журналістів у зоні проведення Антитерористичної операції. Також акцентував увагу на проблемних питаннях взаємодії освітян із представниками ЗС України, а також закликав присутніх до співпраці. 

Віталій ІВАНОВ







Використаний ресурс https://rmclviv.wordpress.com 

Немає коментарів:

Дописати коментар