понеділок, 15 серпня 2016 р.

У Одесі стартував Всеукраїнський ІІІ етап гри «Джура-2016: Хаджибейська Січ»

Всеукраїнський ІІІ етап гри «Джура-2016: Хаджибейська Січ» стартував 7 серпня 2016 року в м. Одеса. У III етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» (Джура) у 2016 році беруть участь 208 дітей з усіх областей України, які перемогли на районних (І етап) та обласних (ІІ етап) відбіркових етапах гри. У грі беруть участь також учні із Криму, які сьогодні проживають на території України.

ІІІ етап гри «Джура» проводиться у таборі «Молода гвардія» в Одесі в рамках тематичної зміни «Ми Українці», що розрахована на 21 день.

Довідково: Всеукраїнська дитячо-юнацька військово-патріотична гра «Сокіл» («Джура») започаткована у 2003 році. Учасниками гри є учні віком від 7 до 18 років, які навчаються в школах, позашкільних і професійно-технічних навчальних закладах. Мета гри «Джура» – виховання юних патріотів України на засадах національної гідності та активної громадянської позиції, а також  здорового способу життя. Гра проходить у три етапи, під час яких відбуваються різні види змагань: військово-тактична підготовка, медична підготовка, конкурси, вікторини з історії України, туристські естафети та інші.

Немає коментарів:

Дописати коментар