вівторок, 24 березня 2015 р.

День відкритих дверей у Академії Сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного



18.03.2015 року відбувся День відкритих дверей Академії Сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного. Захід організований Навчально-методичним центром освіти м. Львова спільно з навчальним відділом Академії Сухопутних військ.





Мета заходу: покращення військово-патріотичного виховання учнівської молоді та проведення профорієнтаційної роботи з учнями старших класів. 
До участі в заході були залучені учні 10-11 класів (у кількості 350 осіб) загальноосвітніх навчальних закладів м. Львова в супроводі викладачів предмета «Захист Вітчизни».
День відкритих дверей розпочався в приміщені клубу Академії. До присутніх звернувся старший помічник начальника навчального відділу майор Котилевський Олег Олександрович, який ознайомив із умовами вступу до академії та військового коледжу сержантського складу. Після виступу було запропоновано перегляд фільму «Школа лицарства», в якому, зокрема, увага акцентована на якостях, що виховуються в майбутніх офіцерів Збройних сил України.
Продовженням Дня відкритих дверей було шикування присутніх на плацу, та розподіл їх на шість груп, очолених курсантами. Старшокласники мали можливість ознайомитися з умовами навчання, побуту та особливостями професійної підготовки майбутніх офіцерів.
У процесі екскурсії учні також отримали від офіцерів, викладачів та курсантів змістовну, цікаву інформацію про військовий навчальний заклад, в якому вони перебували.


Методист НМЦО Б.Шарун
За матеріалами: http://zakhust.blogspot.com/

Немає коментарів:

Дописати коментар